Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

Sleutel tot succes!

Vandaag ging ik op missie. 

Mijn missie zorgde ervoor dat ik “over de top” moest om een volgende stap te maken in mijn bedrijf. Als ondernemer ken je het vast. Dit soort momenten zorgen altijd voor schuring, ongemak, misselijkheid, onrust.

Even lijkt alles moeilijk te gaan…

Ik kom terug van de bakker. Steek de sleutel in de achterdeur. Het gaat moeizaam, schurend in het slot. Met geen mogelijkheid krijg ik de sleutel in beweging om de deur te openen. Sleutel uit het slot. 

Nieuwe poging. 

Weer lukt het niet. Hoe hard ik het probeer, hoeveel kracht ik ook gebruik, er gebeurt niets. Met zere vingers en een rood hoofd van de inspanning denk ik na over een oplossing. 

We hebben nog een deur waar deze sleutel in past. Ik verwacht dat het gaat lukken. Sleutel in het slot, omdraaien, deur openen, over twee racefietsen heen stappen, geen moeite, ik sta binnen!Nu ben ik benieuwd of ik de deur van binnenuit wel open kan krijgen. 

Ja hoor, met gemak.

Dan gebeurt er wat me zo boeit, want ik zie een boodschap in dit hele gebeuren. 

“De sleutel tot succes komt van binnenuit!” 

Laat ik dit nou net nodig hebben om die stap met mijn bedrijf te maken! Alles valt op z’n plek.

Al waren er beren op de weg, zat het even niet mee, het lukte me! Dit keer alleen en ja soms is er iemand voor nodig.

De sleutel tot succes zit ook in jou. Het is een gouden sleutel die jouw deuren opent!

Stuur me een bericht om in een gratis coachsessie jouw deur op een kier te zetten.

Liefs Rinske

Deel dit bericht via onderstaande Social Media