Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

RINSKE

WIE IS ZE ?

WAT DOET ZE?

Hey ik ben Rinske

Hey!

Wat leuk dat je op mijn website bent.
Ik ben Rinske ter Welle. In het mooie Hengelo (Gld) woon ik samen met mijn man Rik, zoon Sjors en dochter Kris. Een groot deel van mijn carrière werkte ik in het onderwijs, waar ik veel kinderen, jongeren en professionals heb gecoacht en begeleid op het gebied van leren, gedrag, persoonlijke ontwikkeling, topsport en studie.

Ik heb veel liefde en passie voor sport. Ik vind het een magische wereld waarin doorzettingsvermogen, het gevoel van vrijheid, jezelf sterk voelen, doelen bereiken en successen vieren mij erg aanspreekt.

Dit is wat ik iedereen gun in zijn leven! Ga het spel spelen, groots spelen!

Als moeder van een getalenteerde tennisser en als coach ervaar ik hoe belangrijk het is om van betekenis zijn voor  mensen, die de ambitie hebben om het beste uit zichzelf te halen, dus besloot ik om het roer om te gooien.

Ik wilde de lefgozer in mij naar boven laten komen! Zo is KeuzeKunst – Krachtig Kiezen- ontstaan. Ik ben zelfstandig ondernemer geworden om een voedingsbodem te zijn voor groei en ontwikkeling van ondernemers, sporters, jonge mensen, die allemaal voelen dat het hun tijd is om licht in de wereld te brengen. Mensen die krachtige keuzes willen maken om hun ware potentie te laten zien. Die impact willen maken.

En iedereen die met mij samen werkt krijgt mijn humor, energie, betrokkenheid en enthousiasme er gratis bij!

Liefs Rinske

10 wist-je-datjes over mij:

 1. Ik het liefst in de buitenlucht sport;
 2. Ik sinds een paar jaar yoga durf toe te voegen als ontspanning voor de inspanning;
 3. Ik ontzettend zuur kan zijn als ik heb verloren;
 4. Ik heel lang heb gezegd dat de ‘eeuwige tweede’ was,
  als ik weer een finale had verloren;
 5. Ik graag de hele dag thee drink;
 6. Ik ‘mezelf ontwikkelen’ bovenaan mijn lijstje heb staan;
 7. En ik dit best weleens heel vermoeiend vind;
 8. Ik soms echt een off-day heb en dan het liefst slaap of op de bank lig te Netflixen;
 9. Ik graag kleren en schoenen koop;
 10. Ik soms even heel hard moet schreeuwen om mijn emoties eruit te laten komen.
Over-Rinske-3

MIJN MISSIE

Ik wil impact maken voor ambitieuze, talentvolle meiden in de sport. Meiden die met plezier resultaat willen behalen. Doorzetters met een doel voor ogen.
Ik wil ze laten ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen en  ze stevigheid voor de toekomst meegeven. Ik wil hun bewustzijn vergroten. 

Met een tiener als dochter die fanatiek tennist op hoog niveau, weet ik heel goed wat er allemaal bij komt kijken en ervaar ik welke stuggles meiden tegenkomen op weg naar de top.

Waarom voor meiden hoor ik je vragen? Goeie! Ik ben een vrouw, maar ook een jong meisje en pubermeid geweest. Ik weet als geen ander hoe meiden en vrouwen worstelen met bepaalde onderwerpen. Issues waar jongens en mannen helemaal niet of op een andere manier mee dealen. Daarnaast vind ik ook dat we meer vrouwenenergie nodig hebben in de sportwereld waar veel mannen zitten.