Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

Met mijn nuchtere blik maak ik zichtbaar hoe jij jouw energie voor je kan laten werken.

Je staat continue aan. Ook privé wordt er veel van je gevraagd. Hierdoor mis je rust en ruimte. Daar baal je van. Ik help je met plezier en resultaat te kiezen voor jezelf en daarmee ook voor je bedrijf.

Hey ik ben Rinske
Hey ik ben Rinske

Ook jij kan die Energieke Ondernemende Vrouw zijn!

Alleen voel je je nu zo niet. Je doet er alles aan om privé en werk met elkaar te combineren, maar zonder voldoening en resultaat. Webinar hier, masterclass daar, training zus, cursus zo. Je snapt niet waarom al die tools om grip op je leven te krijgen niet voor een blijvende oplossingen zorgen.

Ik ben ervan overtuigd dat het op die ene laag dieper ligt. Dat mag opgelost worden!

Ooit had ik ook geen grip op mijn leven

Ik stond 24/7 aan. Als moeder, als partner en als ondernemer.  Heel geleidelijk bouwde ik mijn bedrijf om de burn-out van mijn man en de topsport van mijn dochter heen. Nog niet eens gesproken over “de dagelijkse afleidingen” die het leven met zich meebrengt. Ik had geen focus. Dacht dat ik voor iedereen klaar moest staan. Ik cijferde mezelf weg.

Tijdens mijn zoektocht naar meer balans kwam onder andere NEI (Neuro Emotionele Integratie) op mijn pad. Ik ging aan de slag met mijn patronen en onderliggende, vastgezette emoties. In een rap tempo verdwenen mijn paniekaanvallen en ervaarde ik meer rust, ruimte en vrijheid in mezelf. Daar lag de sleutel, naast alle “bewustwordings-acties” die ik al ondernomen had.

Jij verlangt naar rust en ruimte

Ik laat je zien hoe je daar komt..

Je bedrijf staat als een huis, daar ligt het probleem niet. Het probleem zit in jou.

Je offert jezelf op en voelt de vrijheid niet

  • Je zit constant in een spagaat. Je wilt aan de slag in je bedrijf en tegelijkertijd slurpen anderen je energie op.
  • Alles gaat gehaast. Je vliegt van hot naar her om alles georganiseerd te krijgen en beheersbaar te houden. Zo vermoeiend.
  • Langzaam is het er ingeslopen dat je niet meer doet wat jij het liefst wil doen, want je kiest voor werk dat praktisch te realiseren is en je makkelijk afgaat. Onvrede.

 Jij saboteert jezelf

Tijd voor actie op een diepere laag. Daar ligt de sleutel. Het is duidelijk dat die handrem eraf mag! Daar help ik je bij.

Met NEI maak ik zichtbaar welke emoties je triggeren in je gedrag. Ook leer ik je de signalen van jouw energie te herkennen op basis van Human Design. Praktisch en afgestemd op jouw proces help ik je met mijn coaching en ga je aan de slag. Je gaat experimenteren wat voor jou werkt.

Door meerdere blokkades aan te pakken en te bewegen vanuit de energie zoals deze voor jou bedoeld is, ontstaat er rust, ruimte en vertrouwen. Je voelt de vrijheid weer.

MIJN MISSIE

Het is mijn missie om vrouwen meer bewust te laten worden van zichzelf, waardoor zij ruimte en rust kunnen creëren, waardoor ze écht voor zichzelf kiezen en gaan stralen als vrouw en bruisen als ondernemer!

Het mag goed gaan met jou!

Ook leuk om te delen

Mijn naam is Rinske ter Welle. In het mooie Hengelo (Gld) woon ik samen met mijn man Rik, zoon Sjors en dochter Kris.

Opgegroeid in een liefdevol en sociaal nest, leerde ik, met vallen en opstaan, dat autonomie voor mij super belangrijk is. In vrijheid kiezen wat goed voor mij is. Dat gun ik jou ook.

Ik ben gek op groei en ontwikkeling, dus niet zo gek dat ik ooit voor het onderwijs heb gewerkt. Ik zie altijd kansen. Ben jij bereid? Dan help ik je graag!

Als ik passie zie in je ogen, dan gaat mijn vuurtje aan. Door mijn enthousiasme kan ik dan haast niet wachten om met je aan de slag te gaan!

Zullen we beginnen?