Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

Jij wilt vanuit passie op jouw manier ondernemen

en daarbij kan je wel wat hulp gebruiken!

Je hebt het leukste aanbod ontwikkeld. Alles wat je in al die jaren geleerd en ervaren hebt zet je in als expertise. Toch voel je nog een rem om werkelijk te gaan ondernemen. Stap voor stap leer ik je hoe je door je blokkades heen kunt bewegen met  de complete training  “Een vliegende start” . 

3 voordelen van
“Een vliegende start”

Doorbreken waar jij jezelf tegenhoudt, zodat je echt gaat doen wat jij wilt.

Jouw keuzes maken om helemaal te ondernemen op jouw voorwaarden

Vertrouwen, dat je waarde levert voor je  klanten en dat ze dus bij jou moeten zijn.

Het geloof in jezelf kan beter

Je blijft je aanbod aanscherpen en bijstellen. Steeds vind je het niet goed genoeg en twijfel steekt de kop op. Je vraagt jezelf af of mensen wel op jou zitten te wachten.

Jouw gedachten gaan met je aan de haal en nemen je in beslag.

Je vergelijkt je met andere ondernemers, waardoor de lat heel hoog komt te liggen. Door enorm kritisch te zijn op jezelf kom je niet in actie. Mensen uit je omgeving delen hun mening over jouw ondernemerschap, waardoor jij je afleiden. Je raakt af van wat jij wilt.

Je voelt je nog niet klaar en stelt je startdatum uit.

Een klant geeft aan dat zij de prijs van je aanbod te hoog vindt. Toch stapt ze in. In jouw hoofd hoor je steeds de woorden “te duur”.  Je geeft allerlei extra’s in tijd, aandacht en materiaal. Je wilt niet dat zij straks ontevreden is. Aan alles voel je dat dit niet klopt. Het neemt jouw enthousiasme weg.

Jij wilt een fenomenale start maken

Wat jij wil is met lef en moed ondernemen vanuit je grootste passie op je eigen voorwaarden.

Je verlangt naar het vertrouwen in jezelf om de ondernemer te zijn wie je wilt zijn

Want wanneer jij jezelf sterk voelt en jij je niet laat afleiden door jouw interne struggles, ontstaat er ruimte. Dan kun je met energie jouw geweldige ideeën in de wereld zetten. Impact maken met jouw bedrijf, zoals je voor ogen hebt.

Dit is wat mijn klanten zeggen

“Hoe je dat doet, hoe je de woorden kiest in jouw online programma, je raakt me ermee en daardoor kom ik verder. Je enthousiasme, inspiratie, je fijne woorden, de trap onder mijn kont af en toe, en de welbekende spiegel.”

“Heel fijn dat er geen gigantisch bedrag gevraagd wordt om verder geholpen te worden om te kunnen starten, daardoor was het makkelijker om dit programma aan te schaffen.”

“Heerlijk dat de video’s kort zijn. Hierdoor wordt het geen “les” en is het niet langdradig. Ik kon goed mijn aandacht erbij houden. Ik dacht steeds …oké nog eentje dan… en dan .. nog eentje…”

Ready to fly

Met het online programma “Een vliegende start” boost jij jezelf én je bedrijf. In je eigen tempo doorloop je de modules en worden je angsten omgebogen naar vertrouwen. Het bijgevoegde inspiratieboek zorgt voor verdieping met extra opdrachten. Stap voor stap ontwikkel jij de belangrijkste persoon in jouw bedrijf: Jezelf.

Hierdoor stap je vol vertrouwen in je ondernemerschap en laat jij je bedrijf succesvol groeien.

Dit krijg je

 • Toegang tot de online leeromgeving (Huddle).
 • 9 modules met verschillende thema’s over:
  Jouw rem
  De angst om door de mand te vallen
  Het anders durven doen
  Kiezen
  Hulp vragen
  Investeren
 • Elke module bevat een video.
 • Een inspiratieboek als extra ondersteuning.
 • 1 jaar lang toegang

Goed om te weten:

Het online programma  doorloop je geheel in je eigen tijd en tempo..
Zodra je het programma hebt gekocht, ontvang je een e-mail met alle informatie die je nodig hebt voor de toegang tot de online leeromgeving.
Lees alles goed door. Je ontvangt ook direct de factuur voor je administratie.

Bij de bestelling is er de mogelijkheid om een kassakoopje toe te voegen. Dit is een sessie met mijn persoonlijke coaching.

Dit is voor jou als jij een ondernemer bent die…

Net gestart is of nog wil starten met ondernemen

Merkt dat alles valt en staat met zijn eigen vertrouwen

Bereid is om actief aan de slag te gaan met zijn interne struggles.

Inzichten, perspectieven en inspiratie wil op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in combinatie met ondernemerschap.

Een vliegende start wil maken en niet kan wachten om haar vleugels uit te slaan.

Dit is waarom mijn programma anders is

“Een vliegende start”  gaat over jou als ondernemer, als mens! Jij hebt een passie, een droom en daarmee een beeld hoe jij als ondernemer wilt zijn. Net als iedere ondernemer ervaar je interne struggles. Deze gaan vaak over je (eigen) waarde, over omgaan met reacties uit je omgeving, over angst voor mislukking mogelijk zelfs voor succes.

“Een vliegende start” is bedoeld om je te inspireren, te motiveren en uit te dagen om  angsten om te buigen naar vertrouwen, zodat jij in je kracht staat.

Het gaat dus om jou: jij bent de belangrijkste persoon in jouw bedrijf.

We hebben allemaal zo onze valkuilen en onze momenten waarop we ons minder zeker voelen over bepaalde zaken. Ook als ondernemer. Bijvoorbeeld als je een nieuw aanbod aan het creëren bent, dan kom je weer in allerlei interne processen die gaan over “staan voor je waarde, weet ik wel genoeg, zitten mensen hier wel op te wachten.” Het maakt dus niet uit of je nog gaat beginnen met ondernemen, al een aantal maanden of al een jaar onderweg bent, of misschien zelf al langer.
Hieronder een reactie van een ervaren ondernemer, die al 11 jaar onderneemt:

Er was voor mij veel herkenning en veel was er al duidelijk, omdat ik al 11 jaar ondernemer ben. Maar het is dan toch fijn om het allemaal even onder de loep te nemen en er weer even bij stil te staan.”

Je krijgt het programma in één keer tot je beschikking, waardoor je helemaal je eigen tijd en tempo kunt volgen. De duur van de video’s verschillen tussen de 5 en 15 minuten. Hoe lang en uitgebreid je met het inspiratieboek bezig bent, dat bepaal je helemaal zelf.

Als je “Een vliegende start voor ondernemers” besteld, krijg je ook een kassakoopje aangeboden, welke je aan de bestelling kunt toevoegen. Dit is een sessie met persoonlijke coaching van 60 minuten voor de unieke prijs van €65,-. Zeker interessant als je ook even persoonlijke ondersteuning wilt op een specifiek vraagstuk. Als je hiervoor kiest en deze dus direct meebesteld, ontvang je een mail met daarin een link om een afspraak voor een persoonlijke sessie in te plannen. Check zeker ook je spam. Mocht je deze mail onverhoopt toch niet ontvangen, stuur me dan even een mail naar rinske@keuzekunst.nl

Van..

Van de angst niet goed genoeg te zijn

Van je laten beïnvloeden wat anderen zeggen of doen

Van jezelf terughouden en afwachten wat klanten willen

Naar..

naar vertrouwen dat wat jij doet waarde heeft.

naar staan voor wat jij wilt en kiezen voor jouw unieke werkwijze.

naar jezelf uitspreken, zichtbaar maken en jouw voorwaarden durven bepalen.

Wat kies jij?

Optie 1

Je investeert liever in business coaching en verwacht dat je persoonlijke ontwikkeling ook de aandacht krijgt. Als dat is wat je nodig hebt, dan kan ik  niet anders zeggen dan: doen! Jij weet wat het beste is voor jou. Daar op vertrouwen is precies dat wat ik je leer in “Een vliegende start.” Zou gek zijn als ik je nu probeer over te halen, om het toch anders te doen. Ik wens je heel veel succes en mocht je alsnog mijn online programma willen? Het loopt niet weg, het is er altijd en op ieder moment te bestellen.

Optie 2

“Een vliegende start” is wat je wil. Laagdrempelig, goedkoop, in je eigen tijd aan de slag met jezelf als ondernemer. Je vertrouwen vergroten om je bedrijf te starten en je aanbod te lanceren. Je bent er klaar voor om geïnspireerd, uitgedaagd en gemotiveerd te worden om jouw proces aan te gaan. En je weet: als het nodig is kan je altijd een persoonlijke coachsessie bijboeken. Zelfs als je het kassakoopje gemist hebt, kun je me hiervoor gerust een mail sturen (rinske@keuzekunst.nl).