Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

LEER KIEZEN VANUIT

KRACHT & VERTROUWEN

Door los te laten wat jou in de weg staat, kun je weer volop jezelf zijn en bruisen als ondernemer.

VOORDELEN

Spoor emoties op die triggeren  en laat ze los met NEI. Zo werk je op een diepere, vaak onbewuste, laag aan patronen en blokkades die jou in de weg zitten.

Ontvang tools op basis van jouw Human Design om te experimenteren hoe jij volop jezelf kunt zijn en voorkom dat je jezelf in de weg zit.

Krijg directe begeleiding wanneer jij vastloopt in je dagelijks leven, waardoor jij je werk kunt doen zoals jij dat wenst.

Je vliegt van hot naar her. Er staat van alles op je to-do-list, maar niets komt af. De dag begint zwaar omdat je nog zoveel moet. Alles komt op jou neer: privé en zakelijk. Je mist de energie. “Vanavond ga ik echt eerder naar bed.”

Alles wat je doet gebeurt gehaast.

Je wilt alles meer dan goed doen en iedereen tevreden houden. Hierdoor wordt je mopperig en heb je een kort lontje. Misschien zelfs enigszins licht ontvlambaar. Je reageert je af op je omgeving, maar je  weet dat zij er niets aan kunnen doen. Vervolgens  voel je je daar weer rot over.

Het voelt alsof je in een spagaat zit: je wilt het één maar moet of doet het ander.

Alle ballen hoog houden is je hobby

Je hebt een bedrijf, waar je met heel veel plezier in werkt. Je klanten zijn leuk en je hebt uitdagende opdrachten. Niet onbelangrijk: je verdient er aardig geld mee. Daarnaast heb je een heerlijk gezin. Jij zorgt dat alles op rolletjes loopt en dat niemand tekort komt. Elke dag met een glimlach op je smoel.

Maar is die glimlach echt?

Eigenlijk heb je het er maar druk mee. Met die ballen hooghouden. Je onzichtbare to-do lijst is oneindig, want deze mental load is verschrikkelijk. Het voelt alsof je het allemaal alleen moet doen. En wat een geluk, je mag ook nog werken.

Alleen niet op jouw voorwaarden.

Je voelt je leeg en hebt nergens meer energie voor. Je bent niet meer die gezellige moeder en die leuke vrouw. En als ondernemer? Je voelt je ellendig en in je hoofd ben je afgeleid, ondanks dat je blij wordt van je werk. Maar het oppakken van je taken lukt niet altijd.

Ondertussen liggen alle ballen op de grond. Het is je niet gelukt om ze hoog te houden. Je voelt je schuldig, want voor je gevoel doe je iedereen én jezelf tekort.

Jij verlangt naar rust en ruimte

Wat jij wil is groeien met je bedrijf. Daarvoor wil jij je hartsverlangen volgen en ondernemen op je eigen voorwaarden.

Jij verlangt naar de ruimte om mooie resultaten te halen. 

Want wanneer jij je meer focust op jezelf en rust ervaart, blijft er automatisch meer energie over. Dan is er ook ruimte om jouw geweldige ideeën de wereld in te slingeren en impact te maken met dat wat jij het liefste doet: jouw werk.

Op een manier die bij jou past, zonder consessies.

Zo haal jij voldoening en plezier uit je werk en dagen. Met als resultaat dat de energie gaat bruisen en jij als vrouw én ondernemer weer in je kracht staat.

Dit is wat mijn klanten zeggen

“Als ik zie wat je doet, hoe je de woorden kiest, dan raak je me gewoon. Daar kom ik verder mee. Je enthousiasme, inspiratie en af en toe een trap onder mijn kont..”

“Ellis voor jou”
Kinder- en jongerencoaching

“Er hing daarna een nieuw soort rust over mij heen. Heel fijn ook hoe je er echt de tijd voor neemt om mij door het proces heen te begeleiden.”

Phyllis Winkens 
Businesscoach

“Wat heb ik een boel antwoorden gekregen en verbinding kunnen leggen. Het klopte gewoon allemaal!”

Chanine Krisman
Style creator & personal shopper

“Krachtig Ondernemen”

Met mijn hulp als NEI therapeut en coach ga je aan de slag met jouw frustratie, onrust, tweestrijd en alles wat je in de weg zit om te kiezen voor jezelf én je passie.

Jij ontdekt hoe jouw energie werkt en samen creëren we rust, ruimte en focus. Al jouw ontdekkingen integreer je praktisch in je leven. Je gaat ondernemen op jouw voorwaarden.

Het is niet alleen weten, maar ook voelen hoe het werkt en het werkelijk gaan doen!

Zo gaan we dat doen

Matchcall

We starten met een 30-minuten Matchcall. Voor jou én mij is het belangrijk te onderzoeken wat de bedoeling is voor jou en of ik de juiste persoon ben om mee samen te werken. We hebben het over jouw verlangen en wat mijn programma je biedt. Je kunt ook je vragen en eventuele onzekerheden in deze 30 minuten bespreken.

Hebben we een match? Dan ontvang je van mij een e-mail met de benodigde  informatie om te starten.

Kick-Off

De KICK-Off is onze aftrap. We maken kennis met elkaar, duiken volop in jouw Human Design, jouw vraagstukken en je gaat de eerste, grootse verandering in gang zetten.

Vóór de Kick-Off ontvang je een vragenlijst om in te vullen, welke ik gebruik ter voorbereiding.

We houden de Kick-Off live of via ZOOM. Aan jou de keuze.

Sessies

Naast de kick-off  ontvang je 2 sessies van 90 minuten. Ook deze kunnen online of fysiek. De 2 sessies plan je zelf via een link, welke je ontvangt zodra je kiest om met mij samen aan de slag te gaan.

Na de tweede sessie ga jij op eigen benen verder of bekijken we of ik nog iets anders voor jou kan betekenen.

Voor de voortgang en het resultaat is het goed om 2 tot 3 weken tussen de Kick-Off en de sessies te houden.

Dit krijg jE

  • Uitgebreide Kick- Off  van 120 minuten;
  • 3 (online) NEI-sessies van 90 minuten;
  • 1x per week een voice memo over jouw Human Design;
  • WhatsApp-support voor coaching, inspiratie, uitdaging, motivatie en feedback als je daar behoefte aan hebt.
  • Een afsluitende call van 30 minuten
 
 
                              Voor  €1497,- exclusief btw
 

Cadeau: Je ontvangt een persoonlijke Human Design blauwdruk. 70-90 pagina’s informatie over jouw specifieke design

Korting: Heb jij al “NEI: Eerste Hulp bij Blokkades” gedaan? Dan ontvang je de investering van dit consult als persoonlijke korting op jouw Krachtig Ondernemen traject.

Ervaringen van klanten

“Weer een stukje meer inzicht in mezelf, waar dingen vandaan komen. Nu voel ik me ook weer rustiger.”

Kristel Schaap – Praktijk KRSTL

“Uiteindelijk hebben we veel lagen kunnen afpellen. Dat was super fijn omdat bepaalde dingen altijd een kern hebben. Ik ben heel dankbaar voor de nieuwe inzichten die ik heb gekregen.”

“Ik voelde een handrem, maar vond niet de knop om die eraf te halen. Rinske heeft mij geholpen om die schakelaar te vinden. Nu na het traject voel ik een soort rust en voel ik dat er een aantal blokkades zijn opgeruimd.”

Lynn van der Meer – Salesfunnel expert

Van Blègh naar Yeah!

Moe van alle ballen hoog houden

Van beperkende overtuigingen en oude patronen, 

Van chaos in je hoofd

Van angst niet goed genoeg te zijn 

Van jezelf tegenhouden, remmen en saboteren

Van vasthouden en in control willen zijn

Van vastzitten waarbij alles zwaar voelt

naar rust en ruimte voor jou.

naar gedachten en acties die jou verder brengen.

naar focus in je werk

naar vertrouwen in jezelf,  jezelf zichtbaar maken 

naar vrijheid voelen, in actie komen, remmen los.

naar anders leren vasthouden.

naar lichtheid en in vrijheid creëren.

Dit is voor jou als vrouwelijke ondernemer…

en jij jouw struggles helemaal zat bent.

Je het belangrijk vindt om te doen wat goed is voor jou,  maar wordt opgeslorpt door dagelijkse dingen. Dit remt jou en daar baal jij  gigantisch van.

Jij voelt dat alles stroperig gaat, je niet vooruit lijkt te komen ook al wil je dat zo graag. Je voelt aan alles dat het nu jouw tijd is om het anders te gaan doen.

Je jouw vuurtje, jouw energie weer wilt opstoken om volle bak vooruit te gaan, omdat jij weet dat jij jezelf meebrengt in alles wat je doet.

Jij het 20 jaar oude patroon, waarin je steeds hardnekkig over jouw grenzen gaat, nu definitief uit je systeem wilt verwijderen en bereid bent om een laag dieper te gaan.

Mijn GOUDEN FORMULE

NEI

Een prachtige methode om emotionele blokkades op te lossen. Ik gebruik NEI om op een diepere laag oude ballast los te laten.

 

Human Design

Jouw unieke, persoonlijke handleiding.  Ik zet dit in om inzicht te krijgen in hoe jouw energiesysteem werkt en we beide weten hoe jij daar op in kan spelen.

Coaching

Coaching afgestemd op jouw Human Design, waardoor we de “taal” van jouw energie spreken en jij kan inspelen op wat goed is voor jou.

IK STA VOOR JE KLAAR

In 3 sessies gaan we volle bak aan de slag met jouw vraag. Laat ik de Kick-Off niet vergeten, waardoor we meteen uit de startblokken schieten. Ook ontvang je wekelijks een voice-memo over jouw Human Design

Maar dat is zeker nog niet alles. Want het échte werk gebeurt tussen de sessies door en ook dan ben ik er voor jou!

In jouw dagelijks leven

mag jij me berichten sturen als je ergens tegenaan loopt en aanmoediging nodig hebt. Voor al je vragen, opmerkingen, struggles, vastlopers, successen en andere kwesties. 

Nee, dat is aan jou. Mijn ervaring is dat het contact tussen de sessies door zorgt voor extra diepgang en een versnelling in het groeiproces. Wanneer jij deelt over wat er in jou speelt, is dat voor mij een impuls om verdieping en verbreding te zoeken, je ideeën te geven of je wat te laten doen, waardoor je weer nieuwe ervaringen opdoet. Deze extra support is een enorme meerwaarde om je te versterken, maar de keuze is aan jou of je er gebruik van maakt.

De tijd die je met en voor jezelf bezig bent, buiten de kick-off en de 2 sessies, bepaal je zelf. Het is jouw proces en jij bent hierin in the lead. Je kunt op werkdagen support in het hier-en-nu ontvangen. Uit deze ondersteuning vloeit meestal weer een concrete actie of aanmoediging. Zo verweef je nieuwe inzichten in je dagelijks leven. Op deze manier ben ik heel nauw bij jouw proces betrokken en kun je me als een soort van “speed dial” inschakelen. De frequentie bepaal jij.

Als je in termijnen wilt betalen, dan kan je daarvoor een verzoek bij mij indienen en dan maken we daar individuele afspraken over. In termijnen betalen is geen standaard optie.

Nee, dat is niet nodig. Ik gebruik dit als een leidraad voor onze sessies. Ik haal uit je chart de informatie die jou en mij inzichten geven voor jouw proces. Je ontvangt van mij dus geen Human Design Reading waarin ik je alles vertel. Ik deel wat nodig is voor jou om een overkill aan informatie te voorkomen en we alleen maar met het hoofd bezig zijn. We gaan hierdoor sneller van weten, naar voelen en doen.

Waar kies jij voor?

Optie 1

Je kunt ervoor kiezen om niet in te stappen en het bij het oude te houden. Een prima keuze als je je aan alles voelt: dit is het niet voor mij! Ik wil je in ieder geval oprecht bedanken dat je de moeite hebt genomen om alles door te lezen en je voor jezelf een beslissing hebt gemaakt!

Mocht je toch ergens een sprankje twijfel voelen vanwege de onrust die je voelt, of dat je jouw grenzen toch beter wilt bewaken, weet dat je altijd contact met me op mag nemen. Ik ga je niet overhalen. Ik wil alleen werken met mensen die volop JA! zeggen om met mij samen te werken, want ik geloof dat we dan het maximale voor jou er uithalen.

Optie 2

Als jij duidelijk een JA! voelt. Diep van binnen roept: dit wil ik, wanneer kunnen we beginnen! Dan wil ik je laten weten dat je enorm welkom bent! Ik snap dat het rete-spannend is, maar je zult zien hoe heerlijk het is dat jij jouw energie in kunt gaan zetten voor meer rust, ruimte, focus of wat het ook voor jou mag zijn. Op naar een leven onder jouw voorwaarden!