Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

Think Limitless

Hoezo op een lijn van 1-10 aangeven hoe je je voelt? Waarbij de 1 staat voor “helemaal niet goed in je vel” en de 10 voor “supergoed in je vel”. Misschien voel jij wel een 15! Staat dat voor jou als ik voel me fantastisch, ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Misschien is het wel een heel ander getal.

Hoezo je ideale gewicht bereiken door het aantal kilo’s te benoemen waar je op uit wilt komen? Misschien ligt jouw ideale gewicht op een heel ander getal, gaat er meer of minder af als je geen limiet stelt en voelt dat eigenlijk veel beter. Ons eigen denken beperkt. 

Als je als ondernemer vijf nieuwe klanten wilt deze maand dan zullen het er niet veel meer dan 5 worden.

Geloof me: jouw denken heeft hier invloed op.

Geloof je dat niet? Dan zul je zien dat je hierin bevestigd wordt en krijg jij te zien wat jij wel gelooft.

Voor mij is dit de reden om andersom te denken. Uit te spreken dat het wél zo werkt. Ik geloof er namelijk in en dan ga ik het ook zien. Ik heb het al vaker geschreven “je gaat het pas zien als je het gelooft”.

Ik wil je hiermee een zienswijze mee geven over de grenzen in ons denken. Het gaat me om bewustwording en het verruimen van je bewustzijn. Ik zie het veel om heen en ik betrap mezelf er ook weleens op. 

Het mooie is dat we het gaan herkennen en dan de keuze kunnen maken wat we er mee willen doen. 

Er van uitgaan dat het dus zo werkt heb ik het volgende voor mezelf en mijn bedrijf besteld:

* Ik voel dat ik met gemak mijn ideale gewicht bereik.

* Elke maand kiezen meer dan 5 mensen voor mijn trajecten, programma’s, sessies

Ik laat me verrassen door grenzenloos te denken. Ik ben er van overtuigd dat ik te zien krijg wat ik nu mag zien en mag ontvangen wat ik nu mag ontvangen.

“You are your only limit”

Liefs Rinske

Deel dit bericht via onderstaande Social Media