Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

Me, myself and I

Lieve ondernemer

Kun je, juist als je het gevoel hebt dat je hard moet werken om de boel draaiende te houden en voort te stuwen, een stapje terug doen?

Kun je juist dan even met jezelf zijn? Zittend op de bank of in een stoel en even helemaal niks?

Even helemaal overgeleverd aan alle gevoelens die in je op komen? 

Kun je dat? Of eigenlijk wil ik zeggen: sta je het jezelf toe?

Er was een tijd dat ik het mezelf niet toe stond. Ik moest hard werken en doorgaan, anders komt er niets van alles wat ik wil en moet. Anders werd ik lui. Ik was bang voor het oordeel van anderen, maar het was eigenlijk mijn eigen oordeel.

Nog steeds vind ik het niet makkelijk om een pas op de plaats te maken als ik mezelf voorbij hol, ook al weet ik als geen ander hoe goed het me doet.

Als ik het wel doe, zijn de acties die ik daarna onderneem effectiever.

Als ik het wel doe, ben ik sneller uit mijn moeheid.

Als ik het wel doe, ontstaan er ideeën.

Als ik het wel doe, komen er inzichten.

Als ik het wel doe, heb ik meer energie.

Als ik het wel doe, ben ik sneller uit mijn moeheid.

Als ik het wel doe, ontstaan er ideeën.

Als ik het wel doe, komen er inzichten.

Als ik het wel doe, heb ik meer energie.

Ik kies er bewust voor om het wel te doen. Hup. Even op de bank onder een deken. Kopje thee er bij en even niets. Geen telefoon, geen radio, geen tv, geen mensen om me heen. Alleen me, myself and I. Ook al is het maandagochtend, na een heerlijk weekend. Juist op maandagochtend, na een heerlijk weekend!

Ook al is het maandagochtend, na een heerlijk weekend. Juist op maandagochtend, na een heerlijk weekend!

Liefs Rinske

Deel dit bericht via onderstaande Social Media