Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

Ja, ik heb het ook!

Ja ik heb het ook! Ja ik weet hoe het is! Ja ik begrijp het helemaal! En ja ook ik voel van alles! Ik neem je mee wat er gisteren met mij gebeurde, vooral na de inspiratiesessie die ik heb gegeven voor 10 personen: “Thee met een Touch” over de kracht van je gedachten. 

Ze zat links van me. Na de bijeenkomst. Ze zat links van me een fluisterde de hele tijd in mijn oor: “Was het wel goed genoeg? Hebben ze er wel echt wat aan gehad? Heb ik het wel leuk gedaan? Was het niet te eenzijdig? Waren de opdrachten wel gevarieerd genoeg?” 

Even voorstellen: Mijn innerlijke criticus! Welkom! Ja ik heb er ook een! Sterker nog. Ik denk dat ik er een heb met een gespleten persoonlijkheid, want toen ik het geluid dempte van haar gepiep vin mijn oor, werd ze persoonlijker:

  • “JE had veel meer af moeten wisselen.” (Voel je de directheid die ze met zich mee brengt).
  • “JE timemanagement was niet goed”
  • “JE had het toch meer moeten structureren.”
  • “JE had er veel meer uit kunnen halen.”
  • “JE bent gewoon dingen vergeten!”

Ik heb haar hartelijk bedankt voor haar bezorgdheid, voor haar poging om mij te behoeden voor een volgende misstap (in haar ogen), voor haar scherpte om mij te herinneren aan hoe het volgens haar beter kan.

Ik ben haar gaan vertellen wat mijn bedoeling was: Ik wilde mensen inspireren. Check. Het zou een een inspiratiesessie zijn in een ongedwongen sfeer. Check. De mensen die er waren voelden dat zich welkom en veilig. Check. Elke deelnemer heeft er voor zichzelf uit kunnen halen wat op dat moment passend was voor hem of haar. Check. Dit had ik namelijk vooraf in mijn intentie voor deze sessie opgeschreven. Check.

Dus lieve innerlijke criticus. Ik ben het niet met je eens. Het was een super geslaagde middag. Eén die smaakt naar meer. Ik besluit dus bij deze dat ik vandaag en de komende dagen vooral naar de lefgozer in mij luister. Deze badass loopt inmiddels namelijk al met het idee rond om deze inspiratiesessies aan vriendengroepen, teams, sporters en andere belangstellenden te gaan geven. Ook zie ik nu al een aanbod ontstaan voor een hele dag! Een hele dag, want ik heb nog zoveel meer wat ik wil delen!

Ja ik heb het ook! Ja ik weet hoe het is! Ja ik begrijp het helemaal! En ja ook ik voel van alles! En ik kies ervoor om te lefgozeren. Being a badass!

Let’s play!

Liefs Rinske

Deel dit bericht via onderstaande Social Media