Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

Het begint met geloven

Klinkt logisch! Als je er in gelooft, gaat het je in actie zetten en doe je wat nodig is om, datgene waar je in gelooft, waar te maken. Andersom werkt het ook helaas. Als je er niet in gelooft , dan…

Vaak zeggen we “Eerst zien en dan geloven.” Deze voel ik zelf ook als het spannend wordt of bijvoorbeeld wanneer het me geld kan gaan kosten. Helpend? Nee! Het zet je in de “wachtstand” en helpt dan zeker niet om het dan te gaan zie.”

Ik ervaar steeds vaker dat ik het “achteraf zie” of beter gezegd “achteraf te zien krijg”. En dat is gaaf! Want het wantrouwen gaat daarmee naar de achtergrond en het vertrouwen (dat veel fijner voelt) krijgt de ruimte!

Gaat het altijd goed? Ehhh nope. Helpt het me verder? Hell yeah! Waar ik uit wil komen is magistraal. Om daar te komen mag ik het geloven zodat ik het ga zien! Wat fantastisch vind ik dat!

Mag ie straal’n? Ja dat mag! Daar is waar de magie straalt!

Liefs Rinske

Deel dit bericht via onderstaande Social Media