Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

Als jij verandert, verandert alles

Het staat op mijn moodboard in mijn praktijk. Met regelmaat kijk ik wat er op mijn moodboard staat. Dit keer valt mijn oog op “Als jij verandert, verandert alles”. Het is precies datgeen wat er op  dit moment steeds op mijn pad komt. Ik spreek en ontmoet allemaal mensen die hier op dit moment mee bezig zijn. Het is haast niet te geloven. Maar hé dit niet geloven daar doe ik niet meer aan. Toevalligheden, ik geloof er niet meer in. Niets is voor niets.

Als je besluit te stoppen met je baan, omdat er iets in jou verandert, verandert alles. Als je aandacht besteedt aan je persoonlijke ontwikkeling, waardoor jij verandert, verandert alles. Als jij je nieuwe ideeën in je onderneming brengt, verandert alles. Als jij oude patronen loslaat en je verandert, verandert alles.

Veranderen start met een diep verlangen! Een diep verlangen naar iets anders. Verlangen naar een nieuwe uitdaging. Verlangen naar ontwikkeling van jezelf. Verlangen naar impact maken met je bedrijf. Verlangen naar rust en ruimte.

Om de stap naar dit verlangen te zetten heb je lef nodig. Lef om dit groots te spelen. We houden onszelf hierin vaak tegen. Zo zonde en zeker niet nodig!

En dat is zo gaaf van mijn werk: ik help je om jouw stappen te zetten. Ik laat je jouw kansen zien. Ik ondersteun je om je jouw spel groots te spelen. Ik moedig je aan om jouw verlangen waar te maken.

Wil jij dat ook? Laten we dan samen er eens voor gaan zitten. Ik help je graag!

Uitdagende groet,

Rinske

Deel dit bericht via onderstaande Social Media