Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

YOU ARE YOUR

ONLY LIMIT

Ik help je bij het omgaan met:

Stress. Trainingen, wedstrijden, school, vrienden, huiswerk: hoe houd je alle ballen hoog? En wanneer is het een belangrijker dan het andere?

Spanning. Morgen is de dag. Na maanden trainen is het zover. Het liefst verlies je niet. En al helemaal niet van een tegenstander die minder sterk is. Er spookt van alles door je hoofd. Zenuwen voor een wedstrijd of selectieprocedure horen erbij, maar hoe zorg je ervoor dat je ze de baas blijft?

Prestatiedruk. Goede cijfers halen op school, wedstrijden winnen, iedere keer fit zijn, altijd zin hebben om te trainen én superleuke filmpjes posten op Tiktok en Instagram. Voel jij ook druk om aan dit perfecte plaatje te voldoen?

Tegenslagen. Hoe ga je om verlies, blessures of onvoldoendes? Heb je dan meteen het gevoel dat je faalt ondanks dat je er echt álles aan gedaan hebt?

Succes. Yes, zeker help ik je ook bij succes. Want hoe ga je om met overwinningen? En wat als je prestaties behaalt, maar bijvoorbeeld je trainingsmaatje niet, hoe ga je daarmee om? Durf jij te stralen en het podium te pakken?

Verwachtingen. Van jezelf, maar ook van ouders, familie, docenten, noem maar op. Hoe zorg je ervoor dat je kunt blijven relativeren en de lat niet te hoog ligt? Hoe blijf je in balans?

Dit ga je eraan hebben:

MIJN BELOFTE

Ik beloof je meer evenwicht en succes.
Ik bied je een plek om je dromen waar te maken.
Ik werk vanuit jouw karakterstijlen en leer je effectief met je krachten, valkuilen en kansen om te gaan. Zo krijg jij de mogelijkheid om keuzes te maken die bij jou passen. Krachtige keuzes.
Mijn overtuiging is dat wanneer body en mind samenwerken je met plezier je resultaten behaald.

Zie ons als een team, een winning team: we doen dit samen.
Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter je kan presteren in je sport.

Lijkt je dit wat? Laten we kennis maken!
Stuur me gerust en zonder verplichtingen een berichtje via WhatsApp.