Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

OOK

SUCCES

IS EEN KEUZE

... je bereikt het in stappen vanuit vertrouwen

Jij bent die vrouw die een diep verlangen voelt om met passie haar bedrijf te runnen. Jij wilt jouw ideeën de wereld in brengen, volledig voor jouw bedrijf gaan en energie voelen bij alles wat je doet. 

Er zijn ook “mitsen en maren”. Redenen waarmee jij jezelf nog tegenhoudt:

 • Ik heb er nu geen tijd voor;
 • Wie zit er nou op mij te wachten;
 • Misschien is het te hoog gegrepen;
 • Wie ben ik om te denken dat ik dat kan;
 • Wat zullen anderen er van zeggen.

Dit is wat er in je hoofd gebeurd. Logisch. Iedereen heeft dat. De stem in je hoofd wil jou in het oude, vertrouwde laten. Veilig houden, beschermen. Daar kan je in mee gaan en dan blijf je doen wat je deed. Je gooit hiermee wel de rem op jezelf. 

Wat je ook kan doen is 100% verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. 

Dus wat ga jij doen? Blijf je luisteren naar de stem die je klein houdt óf kies jij voor jouw succes?

Succes is een keuze, een excuus ook.

Hoe zou het zijn om jouw angsten om te buigen naar vertrouwen om:

 • Veranderingen aan te gaan.
 •  Jezelf goed genoeg te vinden.
 • Jezelf zichtbaar te maken.
 • Los te laten wat niet meer goed voor jou is.
 • Jouw keuzes te maken.
 • Je plan te volgen.
 • Succes te hebben.

Als jij bereid bent om te investeren in jezelf, dan loop ik graag met je mee!

In mijn 3 maanden programma werk ik met jou op diepere lagen, waardoor jij sneller gaat in jouw groei, want

 • Ik voel wat er speelt, ook als jij er nog geen woorden voor hebt.
 • Ik spiegel je, zodat jij zelf ziet wat er gebeurt.
 • Ik help je verbinden met jezelf, zodat jij zelf kunt ontdekken welke keuze jij mag maken.
 • Ik loop naast je, zodat je even kan leunen als dat nodig is.
 • Ik moedig je aan om te spelen en te ondervinden, zodat je kunt voelen en ervaren wat voor jou werkt.

Geloof me: Je zult je verbazen en verwonderen wat zich ontvouwt als jij voluit JA! zegt voor jezelf!

Het resultaat van onze samenwerking:

 • je bruist van energie
 • je gelooft in jezelf
 • je maakt keuzes 
 • je pakt je eigen ruimte
 • je blijft dichtbij jezelf 
 • je ziet je eigen waarde
 • je voelt vertrouwen
 • je zet stappen
 • je onderneemt met passie 
 • je hebt lef en moed

Meer weten? Stuur me via mijn mail of What’sApp een bericht en ik neem contact met je op!

MIJN BELOFTE

Ik beloof je dat je zult ontdekken en ervaren wat kiezen voor jezelf en werken aan jezelf met je doet. Je zult zien waar je jezelf tegenhoudt en waar dit door komt. Niets in je leven, in je onderneming verandert als jij niets doet.

Dus stap uit het oude vertrouwde.De enige manier om patronen te doorbreken is door ze te doorbreken”, zei een lieve wijze vrouw mij ooit. Ze heeft gelijk, al lijkt het even simpel als moeilijk: het kan! 

Ik laat je nu alvast weten: als wij samen aan de slag gaan kan het zomaar zijn dat je gezien wordt, plezier krijgt, succes ervaart, gemak voelt, groei opmerkt, rust ervaart, uitdaging ziet, vrijheid voelt en woest aantrekkelijk wordt!

Lijkt je dit wat? Laten we kennis maken, het gaat je zo veel opleveren! Stuur me gerust en zonder verplichtingen een berichtje via WhatsApp.

WIL JIJ DE MAGIE VAN KRACHTIG KIEZEN VOOR JEZELF ERVAREN?

Ik help je er graag bij!