Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

Ontdek de

MAGIE

van jouw energie

...en er gaat een wereld voor je open!

Echt! Door de magie van jouw energie te ontdekken ga je op een andere manier stappen in je leven, in je bedrijf zetten. Durf het te geloven en ik beloof je dat je het gaat zien!

Misschien ken je het wel, en geloof me ik ken het ook maar al te goed, al die “mitsen en maren” die we met ons hoofd bedenken. Allemaal redenen waarom we onszelf nog tegenhouden:

 • Ik heb er nu geen tijd voor;
 • Ik weet helemaal niet wat ik écht wil;
 • Ik weet nu wat ik heb, 
 • Ik durf het niet, 
 • Ik heb het al zo vaak geprobeerd 
 • Wat zullen anderen er van zeggen.

Dit is wat er in je hoofd gebeurd. Logisch, heeft iedereen. De stem in ons hoofd wil ons in het oude, vertrouwde laten. Veilig houden, beschermen. Daar kan je in mee gaan en dan blijf je doen wat je deed. Je gooit hiermee wel de rem op jezelf.

Wat je ook kan doen is 100% verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Dus wat ga jij doen? Blijf je luisteren naar de stem die je klein wil houden óf ga jij de stap maken om te kijken wat er allemaal mogelijk is?

Als jij bereid bent om het pad van persoonlijke groei te bewandelen, dan loop ik graag met je mee of ontmoeten we elkaar ergens onderweg.

Ik help je, ik moedig je aan, ik laat je weten wanneer je hoofd aan het woord is. Ik laat je je gevoel ervaren, waardoor je (weer) dichter bij jezelf komt en blijft. Je zult je verbazen en verwonderen wat zich gaat ontvouwen als jij ruimte maakt voor jou!

Want hoe zou het zijn als jij jezelf serieus gaat nemen en stopt met:

 •  jezelf wijsmaken dat stress en pijn bij het leven hoort;
 • dat iedereen het goed moet hebben voordat jij aan de beurt bent;
 • wachten tot er geld genoeg is om iets te doen wat jij graag wilt;
 • jezelf vertellen dat jouw verlangens er niet toe doen en dat je verstandiger moet zijn;

Wil jij ook jouw blokkades oplossen en dus:

 • bruisen van energie
 • het geloof in jezelf boosten
 • een volgende stap zetten
 • je eigen ruimte pakken
 • vrijheid voelen
 • het oude loslaten
 • dichtbij je gevoel komen
 • connectie voelen met jezelf en je bedrijf
 • intenser genieten
 • plezier beleven

Meer weten? Stuur me via mijn mail of What’sApp een bericht en ik neem contact met je op!

MIJN BELOFTE

Ik beloof je dat je zult ontdekken en ervaren wat kiezen voor jouw groei met je doet. Je zult zien waar je jezelf in tegenhoudt en waar dit door komt. Niets in je leven, in je onderneming verandert als jij niets doet.

Dus stap uit het oude vertrouwde.De enige manier om patronen te doorbreken is door ze te doorbreken”, zei een lieve wijze vrouw mij ooit. En ze heeft gelijk, al lijkt het even simpel als moeilijk: het kan!

Ik laat je nu alvast weten: als wij samen aan de slag gaan kan het zomaar zijn dat je gezien wordt, plezier krijgt, succes ervaart, gemak voelt, groei opmerkt, rust ervaart, uitdaging ziet, vrijheid voelt en woest aantrekkelijk wordt!

Lijkt je dit wat? Laten we kennis maken, het gaat je zo veel opleveren! Stuur me gerust en zonder verplichtingen een berichtje via WhatsApp.

WIL JIJ DE MAGIE VAN KRACHTIG KIEZEN VOOR JEZELF ERVAREN?

Ik help je er graag bij!