Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

JE BENT MEER DAN

JE SPORT

Prestaties bereik je niet alleen.

Dit lukt door een positief sportklimaat te creëren waar trainers, coaches, ouders en het onderwijs een belangrijke rol hebben, krijgen en nemen.

Ik ga er van uit dat de mensen om je heen allemaal het beste voor jou willen. Bewust en onbewust kan daardoor druk ontstaan. Ik kan me voorstellen dat je het fijn vindt dat ze met je meedenken en dat ze er voor je zijn wanneer je ze nodig hebt. Maar hoogstwaarschijnlijk vind jij, net als vele andere jongeren, het verschrikkelijk dat ze je op de huid zitten. Ook jij wil graag je eigen ruimte. Hoe creëer je dat voor jezelf?

Meekijken en toch betrokken zijn.

Mijn kracht zit in het feit dat ik naar jou als sporter kijk met de ogen van een “buitenstaander”. Ik ben niet je trainer, niet je docent, niet je ouder, niet je trainingsmaatje.

Met mijn jarenlange ervaring in het onderwijs  en als coach voor jongeren neem ik jouw situatie en wat jij nodig hebt als ons vertrekpunt. We gaan samen aan de slag. Samen aan de slag kan ook betekenen dat het nodig is om anderen te betrekken in onze samenwerking.

Elkaar versterken

Prestaties bereik je niet alleen. Het is teamwork. Ik vind het enorm belangrijk dat je mensen om je heen hebt die jou de support kunnen geven die jij nodig hebt. Daarom lever ik graag mijn bijdrage in het delen van kennis, inzichten, vaardigheden en ervaringen. Bijvoorbeeld over:

  • Sponsoring en financiële mogelijkheden
  • Karakterstijlen
  • Sportouder zijn
  • Rolmodellen en inspireren
  • Studiekeuzes

Koffiemomenten

Ik organiseer koffiemomenten voor moeders van talentvolle meiden in de sport. Een aangename en ongedwongen manier om met elkaar in contact te komen, waarbij ik net dat ‘vleugje’ extra kan toevoegen vanuit mijn bedoeling om oprechte aandacht te schenken. Aandacht om te ervaren dat je er niet alleen voor staat.

Met deze koffiemomenten krijgen moeders ruimte en tijd voor zichzelf. Het is voor moeders belangrijk dat zij krachtig en sterk kunnen staan in een wereld die erg prestatiegericht is. Waar kwetsbaar voelen op de loer ligt als het gaat om hun grootste liefde: hun eigen kind. Het kind waar veel van verwacht wordt, van gevraagd wordt, waar kritisch naar gekeken en over gesproken wordt. De impact hiervan op moeders is groot. Zij zijn het levende voorbeeld voor hun dochters.

Support-Thee

Ps. Thee in plaats van
koffie mag natuurlijk ook gewoon.

Support-2

Je Karakterstijlen

Sporters die fysiek op elkaar lijken, hebben in bepaalde mate dezelfde kwaliteiten en maken een soortgelijke fysieke en verstandelijke ontwikkeling door. Door deze ontwikkeling hebben ze vaak dezelfde angsten en belemmeringen in hun gedrag, die de kans op evenwicht en succes sterk kunnen beperken.

Inzicht in het karakter helpt je om de kwaliteiten en de valkuilen te erkennen en te herkennen. Door fysiek aan de slag te gaan ga je ervaren hoe het lijf reageert. Dit helpt om dichter bij jezelf te komen en te blijven. Om dit in kaart te brengen maak ik gebruik van een online karaktertest. Het geeft zelfkennis en inzichten over de kwaliteiten, valkuilen, blokkades en ontwikkelkansen die bij je karakterstructuren horen. Door de karakterstijl, ook wel ‘gebruiksaanwijzing’ te kennen helpt het niet alleen jou als sporter, maar ook je ouders, coaches en trainers.

Het geeft rust en vertrouwen als je weet welk karakter je hebt. Dit heeft een positieve uitwerking op jouw zelfbeeld en dus ook op je prestaties in de sport.

JE KARAKTER BEPAALT DE MANIER WAAROP JE SPORT

WIL JIJ MEER EVENWICHT EN SUCCES?

IK LEER JE KRACHTIGE KEUZES MAKEN. KIJK GERUST EENS NAAR DE VERSCHILLENDE PROGRAMMA’S DIE IK OP MAAT AANBIED.