Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

Een “Weggever”

Wil jij ook mijn gratis e-book, masterclass, 10 waardevolle tips ontvangen, laat dan hier je email-adres achter” Ik zie het zo vaak voorbij komen en ja ik heb het ook zo aangepakt om mijn masterclass te verspreiden. En nu, achteraf, voel ik dat ik dat anders had willen doen, dus..

Ik ga het anders doen.

Ik heb besloten dat als ik iets weggeef dan geef ik het je, omdat ik het graag wil. Het is mijn bedoeling om het aan je te geven, zodat jij er iets mee kan. Om jou te ondersteunen, te inspireren of wat het ook is.

Met deze zuivere intentie geef ik iets van mij aan jou, omdat ik het je gun. Geen voorwaarden, geen gegevens die je moet achter laten. Gratis is gratis en dat betekent dat ik er NIETS voor terugvraag. Geloof je dat niet? Toch is het zo. Zo ga ik het doen.

Als ik wel je mailadres wil voor mijn sales en communicatie doeleinden, dan zal ik niet aangeven dat mijn product of dienst dat ik aanbied gratis is. Dan geef ik aan dat ik iets van jou wil, zodat jij iets van mij krijgt. Dan noem ik het dus niet gratis en delen we met elkaar wat het ons waard is.

Ik heb er nu al zin in om het zo aan te pakken. Is het een goede marketingstrategie? Volgens de mensen die er voor geleerd hebben niet. Maar als ik impact wil maken met mijn werk, met mijn manier van leven dan is dit voor mij belangrijk en kies ik er voor om dit zo te doen.

Onderstaande masterclass gaat over de kracht van taal op je gedachten en andersom en hoe jij daar naar kan kijken en mee kunt oefenen. Deze masterclass is GRATIS! Helemaal voor jou!

En als extra toevoeging geef ik je dit mee: met welke intentie geef jij? Kun je onvoorwaardelijk geven of verwacht je er (heel) stiekem toch iets voor terug? En: kun jij ontvangen? Kun jij helemaal ontvangen wat je krijgt? Of heb je de neiging om dan toch iets terug te geven?

Liefs Rinske

Deel dit bericht via onderstaande Social Media