Krachtig Kiezen | KeuzeKunst

JA!

Ik wil graag meer weten!

Kennismaken

Laten we geheel vrijblijvend even met elkaar bekijken of mijn aanbod past bij de wens die je hebt. Ik vind het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van wie ik ben en wat ik doe. In deze ontmoeting is er ruimte voor jou en de vragen die je mogelijke hebt. De keuze is aan jou.

Waar ga je voor?

Open-Up sessie €165,-

In een Open-Up sessie gaan we we aan de slag met jouw emotionele blokkades en vaste patronen die er voor zorgen dat je steeds weer in dezelfde valkuilen stapt of voelt dat je telkens tegen hetzelfde aanloopt.

De sessie is een combinatie van NEI en coaching, afgestemd op jouw wens. Jouw verlangen is  het uitgangspunt van onze sessie.

De tool die ik gebruik is mijn biotensor. De biotensor is een energetisch meetinstrument die laat zien of je bewustzijn en onderbewustzijn in overeenstemming is met elkaar.  Op deze manier sporen we de emoties op die getriggerd worden en vinden we de disbalans die tot je klacht leidt. We “praten” als het ware we met jouw systeem.

Met NEI (Neuro Emotionele Intergratie), zo heet deze methode, komen we snel tot de kern van het probleem. Wat we doen is je linker hersenhelft informatie geven over de emoties die je ervaart (rechter hersenhelft). Je linker hersenheft heeft dit nodig om de emotie te begrijpen, zodat beide hersenhelften met elkaar de verbinding kunnen maken en de emotie losgelaten wordt. Dit loskoppelen kan je zien als een laag die we van de emotie afhalen, waardoor de emotie minder, anders of zelfs niet meer wordt ervaren.

Door de triggers van je emoties op te sporen en los te koppelen verdwijnen fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten. Je emoties komen in balans en je ervaart meer vrijheid, gemak, rust en plezier (precies dat wat zo heerlijk is).

De sessie is best intensief en duurt ongeveer 90 minuten. Toch zijn het geen lange praatsessies met herbelevingen van emoties. We volgen energetisch wat er gezien mag worden. Dat is altijd precies wat je op dit moment nodig hebt en aankunt, niet meer en niet minder. En daarbij: ik werk alleen met toestemming van jouw bewustzijn en onderbewustzijn. Hoe ik dat weet? Daar hebben we de biotensor voor!

Het mooie van NEI is dat het ook online mogelijk is.

Om je nog meer beeld te geven waar vele vrouwen een Open-Up sessie voor hebben gedaan:

 • Loslaten van een oude relaties
 • Faalangst voelen
 • Een schouderklacht die steeds weer terug komt
 • Eczeem
 • Niet door kunnen slapen
 • Burn-out klachten
 • Angst en paniek voelen
 • Allergie
 • Vitaminen en mineralen tekort
 • Chakra’s in balans brengen
 • Controle willen loslaten
 • Grenzen stellen
 • Voor jezelf opkomen
 • Schuldgevoelens
 • Onzekerheid

Deep-Dive traject €6950,-

Het mooie van het Deep-Dive traject is dat we 6 maanden samen intensief in jouw persoonlijke groei duiken. Jouw persoonlijk groei naar wat jij in jouw leven wilt creëren. Of nog scherper neergezet: Je gaat je leven creëren zoals jij dat wilt.

Klink heerlijk toch?!

Het enige wat je nodig hebt is JA! zeggen. JA, dat wil ik! Je hoeft niet te weten hoe, je hoeft alleen maar bereid te zijn het te willen. Voelen dat dit is waar je naar verlangt.

Misschien herken je dit:
Je ervaart weinig voldoening;
Je voelt spanning in je lijf of andere lichamelijke klachten;
Je hebt geen zin hebt om nieuwe dingen te ondernemen.

En ondertussen VOEL je aan alles dat er MEER moet zijn dan dit. Dat er meer in jou zit dan dat er uitkomt?

De oplossing die we vaak kiezen is actie-gericht: Betere ideeën proberen te bedenken, harder werken. Of we kiezen voor emotionele “oplossingen” zoals boos en teleurgesteld zijn, het onze partner kwalijk nemen dat hij/zij tekort schiet, ons het slachtoffer voelen van de omstandigheden.

Wat je gaat helpen is om vanuit afstemming je weer opnieuw te verbinden met jezelf. Met wat jij echt diep van binnen wilt. En het mooie is: je gaat ervaren dat je daar niet je hoofd maar je lichaam voor kunt gebruiken. Vervolgens zul je merken dat je het heel concreet gaat te vertalen naar jouw leven.

Het Deep-Dive traject is een prachtig avontuur en je zult zien dat er zich van alles ontvouwt wat je nu nog niet kunt bedenken. Ik weet dat wat er ontstaat voor jou, je zal verrassen. Je gaat wonderen ervaren en zien hoeveel gemak, rust, plezier en vrijheid er is voor jou.

Het Deep-Diven ziet het er als volgt uit:
We gaan samen twee dagdelen aan de slag. Het eerste dagdeel bij de start van het traject. Het tweede dagdeel als we op de helft zijn. Naast de dagdelen zijn er ook nog 6 sessies van 60 minuten. Tussen de sessies door ontvang je inspiratieopdrachten en kun je gebruik maken van de dagelijkse support van mij via Voxer (app). Op deze manier staan we heel direct in het hier-en-nu met elkaar in verbinding. Ik ben dicht bij je voor sparring en vragen en ik kan je via deze app aanmoedigen, uitdagen, suggesties en inzichten geven. En niet te vergeten: humor, wijsheid en inspiratie.

Dus:

 • Twee keer een dagdeel samen aan de slag
 • 6 Open-Up sessies 
 • Inspiratieopdrachten
 • Dagelijks support via Voxer voor sparring, aanmoediging, uitdaging, suggesties, inzichten, humor, wijsheid en inspiratie. Echt in het hier-en-nu, in jouw dagelijks leven. 

Zoals gezegd een super liefdevolle keuze voor jezelf. En ook voor je omgeving!
De mensen om je heen groeien door jouw groei!

Win win zou ik zeggen!